Radonmittauksen ehtii vielä tälle kaudelle – TOIMI NYT!

Sijaitseeko kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai yrityksesi radonalueella? Radonmittauskausi jatkuu vielä 31. toukokuuta saakka, ja kun toimit nyt, on mittaus suoritettavissa vielä tänä keväänä. 

Me Suomen Radonkeskuksella hallitsemme 20-vuotisella kokemuksellamme radonmittaukset ja -korjaukset luotettavasti ja varmasti. Asiantuntijamme ovat suorittaneet mm. Säteilyturvakeskuksen (STUK) radonkoulutukset.

Toteutamme radonmittauksen joko STUKin hyväksymillä radonmittauspurkeilla tai jatkuvatoimisilla radonpitoisuuden mittalaitteilla. Mittausjakson pituus riippuu asiakkaan ja kohteen tarpeista. Vähimmäismittausaika on 2–3 kuukautta

Mittausjakson päätyttyä toimitamme purkit Säteilyturvakeskuksen analysoitavaksi. Tulosten valmistuttua käymme raportin selkokielisesti läpi asiakkaan kanssa ja kerromme lisäksi sopivat korjaustoimenpiteet. Usein toimenpiteeksi riittää pelkkä tiivistys, mutta toteutamme myös rakennusteknisesti vaativammat korjaukset aina putki-, timpuri-, sähkö- ja maalaustöistä maankaivuuseen.

Toteutamme myös sosiaali- ja terveysministeriön työ- ja toimitiloihin velvoittamat radonmittaukset sekä nopeat, asuntokauppojen yhteyteen usein hankittavat 1–2 viikon pikamittaukset.

PS. Vaikka radonin mahdollisuus voi kuulostaa pelottavalta, on mielenrauha helposti hankittavissa kääntymällä ammattitaitoisen ja oikeita menetelmiä käyttävän toimijan puoleen. Asumisterveyttä ja työhyvinvointia koskevissa asioissa työhön kannattaa aina valita todistetusti osaava ja luotettava ammattilainen.

Ota yhteyttä, niin hoidetaan radonasiat pois mielestä!

Ismo Wright

Projektijohtaja

045 1490 491

ismo@suomen­radon­keskus.fi