Sisäilmapalvelut

Sisäilma on ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin vahvasti vaikuttava tekijä. Niinpä meidän tehtävänä on auttaa jokaista sisäilmaan liittyvissä asioissa. 

Sisäilman laatua mietitään yleensä vasta silloin kun alkaa olemaan oireita. Hyvin moni meistä asuu rakennuksessa, jossa on huono sisäilma ja mitä kauemmin huonoa sisäilmaa hengitämme, sitä todennäköisemmin altistumme mahdollisille epäpuhtauksille, jonka seurauksena voi olla vakava sairastuminen.

Sisäilman laadun parantamiseksi on olemassa lukuisia eri vaihtoehtoja. Tässä tapauksessa olemme kuitenkin löytäneet erittäin tehokkaan ratkaisun sisäilman laadun parantamiseksi. 

Elixair tuotteet perustuu neliosaiseen suodatusmenetelmään, ilma kulkee ensimmäisenä esisuodattimen läpi, jonka jälkeen se johdetaan kaksiosaiseen sähköiseen keräimeen, joka poistaa ilmasta pienimmät hiukkaset. Lopuksi viimeinen aktiivihiilisuodatin poistaa hajut ja vaaralliset VOC-kaasut. Tästä muodostuu puhdas sisäilma.

Genano tuotteiden kehittyneeseen sähköiseen suodatukseen perustuva patentoitu menetelmä puhdistaa sisäilmasta jopa nanoluokan hiukkaset. Menetelmä tappaa kaikki eloperäiset mikrobit, kuten virukset, bakteerit ja homeitiöt ja poistaa myös haitalliset VOC-kaasut ja hajut.

Sisäilman laatua voidaan mitata ja tämä on ainut keino varmistua siitä, millaista sisäilmaa hengitämme. Meidän kautta saat mm. PM, HCHO, TVOC, ja CO2 mittaukset.

Ota yhteyttä, kun haluat varmuuden kiinteistösi sisäilman laadusta!

Ilmanvaihtolaitteet

Myymme Mobair sekä Mitsubishi Lossnay ilmanvaihtolaitteet, jotka ovat terveellistä sisäilmaa tuottavia ja sisäilmanlaatua parantavia.

Ilmanvaihdon osalta painovoimaisiin huoneistoihin ja kiinteistöihin, joissa on vain koneellinen poisto tai pelkkä painovoimainen ilmanvaihto.

Ilmanvaihtolaitteen asennusta suosittelemme esimerkiksi radon remontin yhteydessä, muiden kuten radon tiivistystöiden ohella.

Kysy hintaa asennettuna