GENANO – TURVALLISTA SISÄILMAA PALVELUNA

Älykkäät sisäilmapalvelumme kattavat kokonaisten kiinteistöjen turvallisen, puhtaan sisäilman toimittamisen kartoituksesta monitorointiin avaimet käteen -periaatteella. Reaaliaikainen sisäilman laadun seuraaminen on erityisen tärkeää tässä ja nyt. Ja mikä parasta, järjestelmä tekee sen puolestasi. Asiakkaat ja henkilöstö voivat seurata tilannetta älylaitteen näytöltä yleisissä tiloissa ja jos raja-arvot alittuvat tai ylittyvät, kiinteistön sisälmasta vastaavana henkilönä saat ilmoituksen puhelimeesi. 

Tarkka ilmanlaadun mittaaminen parantaa sekä rakennusta käyttävien ihmisten että rakennuksen itsensä terveyttä. Tämä taas pienentää kustannuksia muun muassa sairauspoissaolojen ja energiansäästöjen muodossa.

Mikä erottaa Genano-teknologian muista

Genano tarjoaa markkinoiden puhtainta ilmaa patentoitujen ilmanpuhdistimien avulla. Laitteiden käyttö on turvallista ja helppoa, sillä ne eivät vaadi perinteisiä kuitusuodattimia. Patentoitu ilmanpuhistusteknologia takaa, että puhdistusprosessi tapahtuu laitteen sisällä, eikä ulostuleva ilma sisällä mitään muuta kuin ultrapuhdasta ilmaa. Ei viruksia, ei otsonia, ei ioneja, ei hiukkasia, ei UV-C:tä. 

AirWits mittarit

Genano ilmanpuhdistimet

Sisäilmamittaukset